Arvutimängud on saatanast!

Tähistasin reedel (18.01.2008 ) Pärnus jõule ja sain kingiks kaks arvutimängu – CSI 3 ja CSI Hard Evidence, boonusena sai “jõuluõhtul” tehtud copy ka mängust “Cashflow”. Nii ja mida tarka ma siis mainitud nädalavahetusel veel tegin? CSI-s olen ära lahendanud 3 juhtumit ja Cashflow on läbi mängitud. Aaaa, õigus – eile oli ilus ilm, käisin elukaaslasega autopiknikul ja rannas jalutamas. Aga kus mõtted olid? Unistav pilk merele suunatud teostasin ma oma peas mõrvajuurdlust ja otsisin Cashflows tehtud vigu 🙁

One thought on “Arvutimängud on saatanast!

  1. Mitte ainult saatanast. Ja mitte ainult mängijale endale ei tekita nad sõltuvust. Näiteks mulle meeldib väga-väga vaadata, kuidas inimesed mängivad Honda Grrr-Game’i
    [http://www.unit9.com/grrrgame].

    Või täna ma näiteks lihtsalt istusin ja vaatasin, kuidas meie produtsent mängib üle veebi mingit jookse-ja-tapa-mängu, mille 3D-graafika oli tapvalt usutav.

    Samas ma ei arva, et arvutipoed peaksid lisaks viirusetõrjele hakkama müüma või jagama ka silmaklappe ja psühhiaatrite kontakte.

    Ja päris juhuslikult nägin ma täna kusagil kellegi tsitaati tüüpi: “Kui varem oli inimestel hirm tuleviku ees, siis nüüd on tulevikul hirm inimeste ees”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *