Tark mees see Mobiiliäri-Mati :)

Olin parasjagu tööl ning puhkeruumist läbi lehvides viskasin nagu ikka kapil lebavale moblale pilgu peale. Vastamata kõnesid ei märganud. Aga siis minu enda silma all viskas telefon pildi tasku, lihtsalt niisama – ma isegi ei katsund seda!!! Ainult vaatasin ja lambist pimenduspilt kadus ekraanilt ära… Paanika!!! Vajutasin kõiki nuppe, proovisin sisse lülitada – ei miskit! Asi ikka lootusetult katki. Jalutasin siis telefonipoodi, mõtlesin et teen ka nagu sõbranna ja ostan krediitkaardiga endale uue vinge telefoni. Liituda ma ühegi operaatoriga ei tahtnud. Liitumiseta seevastu olid meeldivad telefonid ikka kallid, nii et ost jäi ära. Aga no ilma telefonita ei saa ju!!! Tuli siis elukaaslane linna, võttis mu telefoni ja viis Mati Mobiiliärisse. Seal tüüp uuris veidi mu Nokiat ja soovitas laadima panna. Ennäe imet – järgisin soovitust ja telefon töötab nagu muiste!

3 thoughts on “Tark mees see Mobiiliäri-Mati :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *