Keegi tegeleb arvuti tarkvaraga nn "old-school way"?

Ma jätsin oma päevi näinud Toshiba abikaasale ja tulin Eestisse. Kuigi uus laptop on igati tore igatsen ma päris paljusid programme vanas masinas.

Ok selle windows 10ga hakkan vaikselt ära harjuma – ä-d ja ü-d ning teised täpitähed saan peale klaviatuuri vahetust jonksu. (uuel masinal pole numbri sektorit, millega “alt” koodide abil täpitähti teha).

Arvuti programmide osas olen harjunud kasutama vabavara ja kräkke. Mõistliku hinnaga olen valmis olulisi programme ostma ka, aga vabandage – 11 euri kuus photoshopi eest ei ole minu jaoks mõistlik hind.

Ok,  muidugi on tore kui mu tarkvara töötab nutiseadmes ja arvutis ja on seal kus mina olen ja alati võtta ja kõige uuem ja mis kõik veel…. Aga ma siiski eelistaks maksta konkreetse hinna (mitte mingi kuumakset no tõesti) ja laadida alla ning installida kasvõi CS3 kui miskit uuemat ei jõua osta.

Noh nii nagu “vanasti”  tehti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *