Ma luban, et ei keeda endale enam kunagi ise kohvi…

Vestlus ylemuse kabinetis:
Big Boss (BB) “Kes sulle T2na hommikul kohvi valmistas?”
Ety: ” mq?????”
BB “yhes6naga Ibrahim r22kis, et sa keetvat endale ise kohvi ja tegevat syyagi!! Kas sa ei tea milleks ma olen majja koka palganud?”
Ety: “Vabandust mulle teinekord meeldib ise syya teha ja kohvi kohta ma tean ju ise k6ige paremini kuidas mulle k6ige rohkem maitseb!”
BB “Einoh kui sa tahad, et mu tootajad laisaks muutuksid siis nii ytlegi! Kas ta tahad mu personali laisaks muuta? Kurat!!!! Saab ju oelda kui palju suhkurt v6i midagi peab panema!”
Ety: “Mqmm ei taha kedagi laisaks muuta, vabandust, enam ei tee ise kohvi!”
BB: “OK, aga mida sa oma tassiga parast kohvi joomist tegid?”
Ety (kerge sydamega): “Viisin kraanikaussi ja j2tsin selle sinna!!!!”
BB (vingus n2oga): “Oeh….mmm no hea kyll.. v6id minna!”

Selge…minu viimane vastus andis 50%;
100% tulemus oleks ilmselt olnud miskit stiilis “Kukutasin p6randale” v6i “j2tsin sinna vedelema kus kohvi joomise l6petasin”

Aga ylemust tuleb austada ja edaspidi kaagutan hommikuti koogis nagu puudega inimene: “2 tl kohvi puru, 4tl suhkrut, kuum vesi, piim, ei veel piima, veel, ok segada, sega natuke veel suhkrut on ju palju ole hea pane yks lusikas suhkrut veel!!!!!”

Aga muidu l2heb h2sti, too meeldib, elamine meeldib ja eile t6steti juhatuse otsusega mul juba palka, millest 500 USD (ehk siis see juurde lisandunud osa) hakkab Eestisse laekuma, teenindamaks seal v6etud laenu! Juhhei!

10 thoughts on “Ma luban, et ei keeda endale enam kunagi ise kohvi…

 1. Ety. Laen on siis kui seda küsid. Kui oled selle saanud siis on see juba võlg. Aga tubli oled. Siia tagasi tulles olev VÕLAST prii?

 2. 6ppelaen on ikka laen, isegi siis kui see juba on kontole laekunud – samuti ka muu pangapakutavaga. Eluasemelaen, vaikelaen jne… pole veel kuulnud et keegi eluasemev6lga v6taks…. kuigi see psyholoogiliselt saab nii v6tta on s6lmitav leping siiski LAENUleping ja summat tagastatakse LAENUgraafiku alusel. Naiteks minu 6ppelaenugraafik peaks arvutuste kohaselt algama kaesoleva aasta novembris ja seega peaks ylekannete sujumise korral esimene 500 usd minu Eesti kontol olema ennem kui see v6laks muutub. Graafikut ise nainud ei ole (pole ju enam koode millega netipanka vastavatele andmetele ligi saaks) aga endise pangatootajana olen valja arvutanud, et see kuskil 6 aasta pikkune peaks olema – paris nii kaua ma siiski Ghanas olla ei kavatse ja koigi eelduste kohaselt peaks kodumaale naastes nn V6lagraafik alles kehtiv olema aga see eest miskit varuks kontole kogutud 🙂

 3. Anni, ma 6nneks kuntslikult prahti maha loopima pea. Tuleb piinlikkusega tunnistada, et segaduse tekitamine kukub mul ysna loomulikult valja. Teinekord kiiruga enne toole tormamist hakkan laiali tuulatud riideid kappi tagasi loopima kuni koristaja asjalu meenub ja siis toesti hilbud ja muud vidinad kukuvad kaest parasjagu sinna kus ma nende sorteerimisega parasjagu ametis olin. 6htul leian koik pestuna ja triigituna kapist. Aga kontoris ei oloe mul naiteks prygikasti. Esimene paev noutult kysisin et kuhuma selle pahna koik panen…. “Call the guy from outside” anti vastuseks… :S

 4. Ja selle arvelt, et kohvi tegemata ja tassi pesemata jätad ja prügi maha viskad, jääb rohkem aega blogida ja on meil, mida põnevat lugeda. 🙂

 5. No äkki hoopis ülemus leiab, et kohvi tegemine, tassi pesemine jms võtab sinu jõu ja aja ära ja sa ei suuda oma põhitööga toime tulla nii nagu tema sooviks`? ‘Kentsakas lugu küll meie jaoks, igal juhul pole sa mingi sekretär….

 6. Anonyymne – just just – luksus jutumarkides 🙂

  Rents – kogu sellest nunnutamisest hoolimata on ajanappus t6sine probleem… 🙁

  Eve – Noh eks ta jah k6ik l6puks ettev6tte hyvanguks ole aga naljakav6itu t6esti…..

 7. Kuule, nad muutuvad tegelikult ka laisaks, kui neil tööd ees ei ole. Liiatigi ei oska ghanalane enda vaba ajaga üldjuhul midagi mõistlikku peale hakata – raamatut ta ju ei loe ja koolitusel ei käi.

 8. njaaaa….. ja kui aus olla hakkab mulle vaikselt see poputamine juba meeldima….. Et nagu t6esti miks ma peaks ise oma pastapoti k6rval seisma kontrollima kuni keenuks saabkui seda saab teha keegi teine….. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *