Märts on küll pangavahetuskuu

telefonipank

Mitte just kõige uuem inf, aga 29.02.2008 oli minu viimane tööpäev Hansapangas – selleks korraks. Tont teab, ehk satun sinna kunagi tagasigi – väga positiivne pleiss oli (erandid kinnitavad siinkohal reeglit)! Isegi mu pensionifond jäi praegu sinna paika ja väikelaen ja krediitkaart ja väärtpaberikonto ja tudengikaart ja…

Lihtsalt ma ise kolisin SEB-i. Hakkasin kindlustus- ja investeerimisnõustajaks. Ja võin julgelt väita, et näiteks otsese ülemusega vedas küll paremini kui Hansas. Tööpäevad on muidugi kahtlaselt lühikesed, aga küll sellega harjub. Ja minu kõrgusekartus väheneb iga korraga, kui ma eri osakondade vahet sõidan – ma töötan Tornimäel. Ja mul on nüüd uued maailma kõige paremad töökaaslased. Internetile ligipääs on küll palju piiratum kui Hansas, aga sellest on töötulemustele vaid kasu 🙂

Investeerimisnõustaja ametist unistasin juba mõnda aega ja nüüd see ootus lõpuks ometi täitus. Ühtlasi lahenes ka minu hommikuse ärkamise probleem, sest ootusärevus uue põneva tööpäeva ees aitab silmad varem lahti teha!

2 thoughts on “Märts on küll pangavahetuskuu

  1. Simply wish to say your article is as amazing. The
    clearness on your submit is simply great and i can suppose you’re a professional in this subject. Fine along with your permission let me to take hold of your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you one million and please keep up the enjoyable work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *