Müüsin just oma abikaasa ja tütre maha…

Heh jõuan mina vaid mõelda, et migit lisateenistust võiks varsti vaja minna kui mulle potsatab mailboksi meeldetuletav kiri juhtööde portaalist GoWorkaBit (vt eelmine postitus).

Kirjutan selle rõõmuhüüde siia blogisse ära, klikin mailboksis “Refresh” ja mulle vaatavad vastu õnnitlused Alamy Pildipangast kus ma müüsin oma esimese foto.

Peaks mainima, et Alamysse oli üldse kõige raskem seda pildipankuri jalga ukse vahele saada – no julgelt 10 korda lükkasid nad mu taotlust küll tagasi. Kusjuures teistes pildipankades oli juba samadele fotodele müüke, millega mina Alamysse kandideerisin aga nemad ikka lükkasid tagasi. Ma mõtlesin neile juba ausalt öeldes kirjutada ja küsida et kle mis teil viga on, et lükkate tagasi pilte, millel mõnel pool on juba suht mitu müüki.

Aga tasus ikka punnitada seda Alamyt sest näiteks iStockphotos olen ma ühe müügi pealt saanud 0,22-1,3 dollarit (ja nii on mul sinna tiksunud juba pea 70 usdi) aga minu esimene Alamy müük tõi mulle 5,57 dollarit.

Oh hakkaks nüüd seal ka neid müüke niimoodi tiksuma nagu iStockis..palun palun palun….

iStockphotos ma ome kõige esimest müüki pidin ikka päris kaua ootama – aga siis kui otsa lahti sai tiksus ikka iga päev midagi. Et kui nüüd Alamyst ka iga päev neid 5 dollarilisi müüke hakkaks tulema oleks ju täitsa tore 🙂

Jagan teiega siis rõõmuuudise toonud pilti ka (loomulikult pildipanga logodega kenasti kaetult  – sest ega endale ei ole ju vaja konkurentsi tekitada)

pildipank, alamy, bassein, stockphoto, lisaraha, ibrahim, kiki
pildipanga müük – Sahar Marie ujumistund issiga….

 

 

2 thoughts on “Müüsin just oma abikaasa ja tütre maha…

  1. Alamys on müügis 61 fotot. Aga iStockis kus mul hetkel 71 dollari eest müüki on mul 198 fotot rippumas. iStockis on palju ostetud toidufotosid. Ja noh ma olen ära kasutanud seda, et elasin vahepeal Ghanas ja seega on mul müügis palju sellist fotot, mis sobiks illustreerima mõne seiklustrusmi ettevõtte või hotellikodulehte. Ja ma olen vastavaid märksõnu püüdnud ka pildile külge “tag-ida” Aga muidu kui pildipanka fotosid hakkad pakkuma, siis katsu laadida võimalikult suure resolutsiooniga fotosid (suuremate piltide alla laadmisel saab rohkem raha ja kui on suured pildid siis nad sobivad ka nn prindiks ja jälle teenimise võimalus suurem) ja kõik fotodsid, kus on peal inimesed peavad saatma ka modellilepingud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *