no oli jah paus…

Siin mingid kriitikanooled lendasid, et “surnud blogi” ja nii ja naa….  Ei ole maha jäetud. Aga töökohavahetus oli ja kooli algus ja virtuaalportfelli sõltuvus ka.  Et SEB-s sai kindlustus- ja investeerimisnõu antud kõva 5.5 kuud.  Ma mäletan küll, et märtsis hõiskasin “nii tore, nii tore, nii tore!”  No tegelt see “tore” kestis täpselt nii kaua kui oli katseaeg – pärast seda toimusid tingimustes järsud muudatused. Eks need muutused olid mingil määral ette teada aga no ikka kõvasti ilusam lasti asi paista. Ühesõnaga augustis kolisin LHV-sse.  Praegu olen väga rahul. Ilmselt edaspidi ka, sest siin ei ole sellist naljakat korda kus leping peale katseajalõppu töötajale oluliselt kahjulikumaks muutuks.

No igatahes enne LHVsse tulekut ma mõtlesin, et olen investeerimismaailmas jube tark. No  tegelikult olin ma “väga tark” ainult selles vallas, mis puutus Hansa ja SEB vastavatesse toodetesse. Tõeline õppimine ja enesearendamine siin alles algas.  Ja see ongi mind blogindusest pisut eemal hoidnud. Aga nüüd kus töökohavahetusega harjutud ja koolirütmgi enam-vähem paika loksunud jõuan ma ilmselt ka oma ajaveebi “elus” hoida! 🙂

One thought on “no oli jah paus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *