Pärnu maaklerid halloo!!!

Huvitav kas maakleritele ei meeldi e-maili teel suhelda või milles asi, aga ma saatsin paar päeva tagasi mitu e-kirja teele korterite osas, mis mind huvitasi. Ei mingit vastust!

Võiks mõelda ju, et oh korterid juba ära antud, mis sa enam kirjutad. Aga no täna on just uuendatud, nendest silmahakanud korteritest ühe üürikuulutust. Seega on alles. Ja seega on maakler netis käinud… Kuulutuse juurde on veel märgitud, et selle välja üürimisega on KIIRE!

Amm – ma ju üüriks selle suure tõenäosusega kui nad mulle vastata viitsiks ja noh mul ema saaks sealt veel läbi hüpata ja pilgu peale visata.

Täna tegelt ema lähebki ühte korterit vaatama, aga tolle maakleriga ei suhelnud me maili teel vaid ema saigi ta kätte telefoni teel.

Mhmmmm……

Hakka või tõesti huvipakkuvate korterite maakleritele siit Aafrikast nüüd helistama.

Ok, ootame veits. Vaatab kõigepealt üle, mis uudised sealt rannarajoonist täna tulevad……

 

2 thoughts on “Pärnu maaklerid halloo!!!

  1. KV-s e-kirjade saatmine ei pidanud väga hästi toimima. Pooled lähevad kohale, pooled mitte. Lihtsam on helistada. Üks maakler sai mu kirja näiteks päeva hiljem kätte.

  2. Kusjuures ma seda aknakest seal väga ei kasutanudki – kopisin aadressi ja saatsin Gmailist. Seal kinnisvara portaali aknas kirja saates tõestasin ma mingi 10 korda, et ma ei ole robot aga no ei usutud…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *