Talvituskorterite otsinul maakleritest

Olen Pärnusse talvituma tulemas ja otsin aktiivselt korterit perioodiks 15dets-15aprill.

Nädalateviisi kinnisvaraportaalides surfanuna avastasin üllatusega, et mul ei ole midagi Maaklerile maksmise vastu kui see oma tööd hästi teeb. Näiteks ühe korteri ära langemisel sarnast asemele pakub või viitsib lisainfot kirjutada. Lisainfo kirjutamise all ma pean siis silmas tõesti täpsustavaid andmeid mitte korteri ülistust oma maitse järgi.

Näiteks Karuselli tänaval pakub kaks maaklerit sama korterit. Mina kirjutasin sellele kes mainis lisainfos et toad on eraldi mitte ainult, et ilus kena ja äge mööbel.

ja näiteks sellele vennale ma isegi ei viitsi kirjutada: http://www.kv.ee/renoveeritud-ilus-korter-suvehinnadoopaev-50nadal-2013479.html?nr=10&search_key=c7c64ca3c14448012a44e0619b862630

renoveeritud ilus korter – no tore tore aga ma tahaks näha kus mis asub ja kui näha ei saa võiks see ju kirjas olla.  Isegi linnaosa pole märgitud – pean nüüd googlemapsist vaatama kus paganamas see kooli tänav asub. Mitte et ma googeldada ei oskaks aga milleks siis Maaklerile maksta? 220 euri koorida selle eest, et tyyp teeb lepingu ja paneb paar pilti ja infosse, et ilus kena korter – see, et on dush ja uks ja vesi ja asjad on suht loomulik nähtus ju? No ma mõtlen Eestis.

Ghanas jah on oluline lisainfosse märkida kas muidu normaalsel korteril ka vesi tuleb kraanist ja kas on olemas ehk isegi sooja vee võimalus jne jne.

Enivei pongestan edasi 🙂

2 thoughts on “Talvituskorterite otsinul maakleritest

  1. Millist korterit otsite? Olen kolimas Pärnust Tallinna ning 1-toaline üürikas jääb poolest detsembrist vabaks. Omanik ilmselt r66mustaks, kui leiaks kohe järgmise üürniku ja mina saaksin säästa poole kuu üüri. Korteri andmeid praegu siia blogisse ei paneks, kuid meili teel olen valmis kirjeldama ja omaniku kontakti andma (karin7@hot.ee).

  2. Ghanas tuleb kirjutada, mitmel päeval nädalas on vesi, mitmel elekter ja mitmel mõlemad korraga või mitte kumbagi. Selles mõttes jagub Ghanas juttu kauemaks 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *