Täna ma nautisin hommikusööki.

Teispäeva hommikul kolis Lucia minu juurest uude kohta. Seega korraldasime selleks puhuks minu pool s6pradega yhise 6htusöögi. Salatit aga jäi kohutavalt yle, ning Lucia enam ei ela minuga ja mina paastun (Ramadan). Damn!!! Uurisin moslem s6pradelt ja wikipediast. Ramadani ajal v6ib paastupäevi vahele jätta ja kui selle asemel vaesed toita. M6eldud, tehtud! Andsin pätsi leiba teenijannale ja nautisin m6nuga hommikusööki ja kohvi!!! M6nna 🙂

3 thoughts on “Täna ma nautisin hommikusööki.

  1. Yup. Moslemid kohandavad, mina ka. Laup öösel kinkisin yhele kebabi ja teenisin endale sellega pyhapäevaks hommiku (v6i 6igemini keskpäeva)-kohvi. Lucia kyll kahtles, kas too tyyp ikka see 6ige vaene oli aga ma leian, et kui tal ei olnud 1 cedit (ca 9 krooni), et ise see kebab osta siis ta oli piisavalt vaene.

    Et, jah p6him6tteliselt siin inimesed ei häbene kysida sellised asju kysida. Et istub teine baaris ja joob 6lut aga kui näeb, et keegi tema lauas valmistub hilist 6htusööki sööma, siis on ju täiesti normaalne seda endale kysida…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *