WowAppi teenistus

Otsustasin ka siin blogis pisut täpsemalt kirjutada kuidas miski aplikatsioon või internetiportaal mulle vaikselt lisasissetulekut tiksutab.

Täna on WowApp-i kord.

Wowappiga liitusin oktoobris pool kogematta – tegelikult kandideerisin läbi Freelance portaali turundusprojekti teistama kui nn töövestlus toimus läbi Wowappi. Ma toda turundsprojekti ei võtnud lõpuks vastu aga Wowappi kasutajaks jäin. Noh oli teine mulle juba ravutisse alla tõmmatud ja nii.

Siis tegin sellest ka postituse kus jagasin oma referral linki ja hoplaa – 4 inimest liituski. Iga liitumine tõi mulle 10 senti.

Ei ole just jah kuupalk eks 🙂

Aga asja idee on siis see, et kui minu kutsustud liikmed on selles portaalis aktiivsed ja teevad näiteks tasulisi kõnesid – siis ka nende kõnede pealt makstakse mulle nn komisjoni.

Kolmandaks lükkasin sisse Ad Me funktsiooni – st mulle kuvatakse mingeid reklaame (ei mingeid vilkuvaid blinkivaid vaid  täiesti tagashoidlikk ja MITTE häirivaid bannereid) ja sealt tiksub minu kontole pidevalt boonuseid. Kuigi mu suhtlusvõrk  pole veel teab mis suurgi. Nimelt on mul vaid 10 kontakti.

Ad Me!

admeearn

Teeni nii:

earnmore

 

Liituda saab siin!

Muidu on Wowapp suhtlusprogramm nagu Skype või Whatsapp-ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *