Tro-Tro liinil India resto – Karaoke baar

13. ja reede me 6htustasime P6hja-Indusriaal alas meeldivas India restoranis. Kohal viibisid Achimotalased täies hiilguses: mina, Lucia, Kreklanna Ioanna, Leedulanna Aqua ning Keenialanna Emma, lisaks kaks Aqua hostitavat couchsurferit Austriast. Ehk siis kena kaks taksotäit. Restos valmis otsus liikuda edasi Ring-Roadil asuvasse karaokebaari Champs. Hakkasime kambaga taksosid pyydma. Tööstusalas aga sel kella ajal naljalt tyhje taksosid ei liikunud ning vaikselt kiskus vihmale. L6puks peatasime yhe “Söök-Söök” (Circle) karjuva minibussi. Bussijuhi mate luges valged näod kokku ja teatas, et arve tuleb 1.40.

Aqua: “Mate! Mate! Take us to Paloma hotel Ring-road, we give you five cedis!”

Mate seletab pakkumise lahti bussijuhile. “Ten cedis!” Karjutakse eespoolt. Jääme viie juurde kindlaks.
L6pppeatuses Circle, kus ylejäänud reisijad bussis maha ronivad jääme meie istuma. Tuleb bussijuht ja vaatab meid segaduses moega.

Aqua: “Paloma Hotel, five Ghana, we go?”
“Ten Ghana!”
“Five!”
“Seven!”
“Five!”

[googlemaps http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Dadeban+Rd&daddr=Ring+Rd+E%2FRing+Road+Central&hl=en&geocode=FWIvVQAdPJX8_w%3BFaoFVQAdOt38_w&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=15&sll=5.570285,-0.191145&sspn=0.017,0.042272&ie=UTF8&ll=5.580707,-0.213375&spn=0.029898,0.036478&z=14&output=embed&w=425&h=350]

Buss paneb hääled sisse ja hakkab liikuma, Mate jookseb järele ja hyppab lahtisest uksest sisse ning hakkab aknast välja “Osu, Osu!” karjuma. Ehk siis enamuse m6jul sai La-Pazi Tro-Trost ootamatult Osusse s6itev tro-tro.

Korraga kostab hirmus ragin ja buss jääb seisma. Vasakus bussinurgas istub kinni Jeep. Bussijuht ja Mate lähevad välja ja karjuvad natukene. Jeep’i juht ei ava akent. Bussijuht hyppab tro-trosse ja proovib edasi s6ita. Kostub ainult raginat ja Jeep liigub tro-troga kaasa.

“Backwards, you have to go backwards!” Juhendame tagapingilt.

Juht lykkabki tagukäigu sisse ning m6ne hetke pärast on Tro-tro ja Jeep jälle kahes tykis. Bussijuht hyppab uuesti välja ja karjub veel natukene. Karjutud, bussi tagasi ja s6itma. Mate jookseb järele ja hyppab lahtisest uksest sisse. Meie juhtnööride kohaselt sooritakase varsti U-pööre ja juba väljumegi soovitud karaoke-baari ees.

Mate:”Sixty thousand”
Aqua:”FIVE!” ning ulatab nimetatud rahatähe.

6nnelikult kohal

Aqua (vasakul) ja Lucia Champsis piletihinna sisse kuuluvat tervitusnapsi valimas.

2 Replies to “Tro-Tro liinil India resto – Karaoke baar”

  1. See oli natukese keeruline kujutluspidli ette saamiseks.

    Kas sul on võimalik teha võimaluse korral pilditeema (nagu oli pildid mastidelt) teemal Ghaana areng?
    Näiteks uued sillad, liiklussõlmed, kõrghooned, ostukeskused, kõrg- arhitektuuriga eramud, jms.

  2. Segane – miks segane?

    Aga ok. Kogun pildid kokku, vajadusel teen juurde ja riputan yles 🙂

    Kuigi k6ige k6vemad Ghana areneb pildid saaks ilmselt kui Takoradisse minna. Kahjuks jääb see linn minust ca 300 km kaugusele, mida Ghana teeoludes läbib pool päeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *