Wow! Ma tänan!

Uskumatu aga saitegi mind EBA teemal sõna võtma!

Jah ma paninTagasi Eestis blogi küll blogiauhindadele kirja aga kogu minu EBA trall sellega piirduski.

Ma ei tuletanud oma lugejatele kordagi meelde, et osalen ega palunud neil või kellegil teisel enda poolt hääletada.

Ma ei avaldanud ka, et kelle poolt mina hääletasin. Või kas üldse hääletasin.

Tegelikult, mida rohkem ma blogipuus EBA teemalisi postitusi nägin, seda vähem tahtsin ma sellest või üldse millestki kirjutada. Ma olen mitmes mõttes selline vastvoolu ujuja – et kui kõik millestki hoolega kirjutavad siis ma ise kirjutaks millestki hoopis vastupidisest. Või olen üldse vait. 

Mai kuu jooksul, mil blogid hääletustuhinas möllasid oli minu lehel üsna vaikne. Tegelt oli mingi 2 nädalat hääletusperioodist mu blogi üldse maas, sest ma kolisin WordPressist nii domeeni kui majutusega ära ja tegin kogu värgile reinstalli. Väga sobilikult keset võistlustuld.

Seega kui nüüd Marimell avaldas hääletustulemused, viskasin pilgu omas kategoorias kolmele viimasele reale ja olin tabelit juba kinni klõpsamas mõttega “nojah 0-hääle saahaud ei pandudki vist kirja” kui silmad leidsid tuttava ühendi Tagasieestis.com märksa kõrgemalt! 28 häält! Uskumatu! Kust need hääled tulid! Ma väga tänan!

Auhinda sellega ei skoori aga megasuper tore on teada, et minu kirjutised on 28le hääletajale korda läinud! Ma täitsa usun, et mõni esiotsa blogija naerab mu numbrite ja tänusõnade üle. Aga kuivõrd ma olen ennast pigem oma pere ja lähimate sõprade jaoks blogijaks pidanud siis 28 ootamatult tulnud häält teeb tuju ikka väga heaks! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *