WowApp – suhtle soodsalt, teeni sõprade pealt ja muidu tore APP!

Nii, paar päeva tagasi ma kirjutasin sellest Vabakutseliste tööportaalist, kus saab oma tööjõudu üliodavalt rahvusvahelisele turule paisata.

Täna kutsus üks Rumeenia kutt mind ise oma projektile panust tegema. Tegin siis. Ma polnud veel kaaskirja tippimisega valmiski jõudnud kui juba mu “Bid”ile tuli vastus ja hakkas seletama mis projektis teha vaja on.

Teemaks oli, et tal on mobiili aplikatsioonile kontosid vaja. Kõigepealt tahtis aplikatsiooni muidugi tutvustada ja nii. No kahtlesin küll veits aga tõmbasin alla.

Arvutiga on endiselt kõik korras. 🙂

Igati vinge App on, ma ütlen. Pmst nagu Skype aga mõnusa disainiga ja ohhoo ohhoo sellel appil on referral programm. 🙂 Et siis kutsud sõpru liituma ja teenid selle pealt raha ja kui nad kasutavad seda Appi, et teha tasulisi kõnesid (ehk siis telefoninumbritele) siis teenib kohe veel rohkem raha ja nii edasi.

Tüüp siis tahtis, et ma tema referral lingile 100 kontot saaks. Teeninud oleks ma selle pealt 17 dollarit.

Just just. Tundus kuidagi liiga palju sebimist – rääkida 100 inimest nõusse, et nad laeks alla mingi uue suhtlusprogrammi (kui sarnaseid omajagu juba on) ja liituks ja teek konto ja asju – ja vabandage väga 17 dollarit. ???

Ma ei võtnud seda projekti vastu, sest ei taha mainelangust portaalis ja polnud kindel kas ma pakutud 7me päeva jooksul suudan garanteerida need 100 aktiivset kontot.

Aga – mul on nüüd see APP! ja OMA referral link: https://www.wowapp.com/w/ethelkxxkt/Ethel-Aoude Et just just – mingi Rumeenlase lingi promomise asemel otsustasin ma enda oma jagada 🙂

Sest no vaadake – kena näeb ju välja.

Wow APP, uus chat programm, promo,
kena mugav ja muidu tore disain

WowAppi siseselt on ka palju erinevaid nuppe , mis kõik aitavad sul programmi promoda, et siis kasvatada oma sõprade võrgustikku ja selle pealt teenida.

Saad jagada Facebookis ja Pinterestis ja kusiganes veel sotsiaalmeedias või välja saata spam- oi vabandust massemail sõpradele kutsega liituda.

Mingi teenimisvõimalus oli selline ka, et kui moblasse selle appi paned ja seal võimaldad mingi “Advertise” funktsiooni siis seal reklaamide näitamise pealt teenib ka. Aga ma selle testimiseni veel pole jõudnud ja esialgu on programm mul vaid arvutis.

Jah, et minu sai see kavalpea tööpakkuja nüüd referralina kirja, aga ma siiski pikka viha ei pea 🙂

Liitu minu WovAPP võrgustikuga SIIN!

WOW, WOW APP, eanring 0, no firends, new chat
WOW App

*******

Edit ca 16 tundi hiljem. Blogi statistikast näen, et minu WowAppi Referral lingile on klõpasutud kolm korda. Ja minule on WovAppi kontole tiksunud 11 senti – pole paha algus. 🙂

Niiet jätkake liitumist 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *