Kastiga ja kastita …

Inglisekeeles on üks lahe termin “windowshoping”, mida ma noormaalset eestikeelde panna ei oska. Aga noh midagi stiilis “vaateaknal ostlemine” 🙂 Noh, et muudkui vaatad poe vaateaknal igasugust kaupa ja ostad neid “mõttes”. Reaalsed ostud jäävad muidugi tegematta.

Saate aru mida ma mõtlen jah?

Noh igatahes olen ma siin internetipoodides hoolega seda “windowshopingut” teinud (jah sõnavärd tuli).

Ma olen siis kokku ostnud söögilaudu ja diivaneid (nurgaga ja nurgata) ja voodeid. 

Vot vooditele oli alguses väga konkreetne tingimus, et peab olema voodipesukastiga. Või üldse mida rohkem panipaiku voodisse on peidetud – seda parem. See tingimus välistas kohe täispuidust voodid sest minu eelarvesse mahuks “hädapärast” ainult mööbliplaadist kokkupandud voodipesukastiga voodi.

Kasutatud mööbli poodides leidub päris korralikke täispuidust voodeid aga no ilma kastita. Grrrrrrrrrr…..

Täna aga hakkasid Pesapuu lehel silma eraldi müüdavad voodipesu kastid, mis justkui ei ole lisad konkreetsele voodile ja mis liiguvad ratastel. Et nahu mhmmmmm….. 

Ma koguaeg eeldasin, et peab ikka olema ühes komplektis. Samas eraldi ostes saab jälle kulusid hajutada. Et esialgu ostan voodi ja kui natukene üüritulu teeninud, siis soetan voodi alla ratastel liikuva kasti “Malle” 🙂

Voodikast “Malle”

Kuigi see ühes komplektis nn “sisse ehitatud kastiga” lahendus tundub kuidagi tolmukindlam? Et ma tahaks ju voodi all hoitavat kraami ju tolmu ja muu saasta eest kaitsta…..

Oeh “windoshoppan” ja planeerin edasi. Homme vaatan kasutatud mööbli poes neid ilma pesukastideta voodeid hoopis teise pilguga….

Sellised vahvad täispuidust voodipesukastid Pesapuust siis. Täitsa Eesti oma kraam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *